För att förbättra användarupplevelsen på Zalon använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.

Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
m-header-SE

Trends für den Frühling

Test White

Vi lämnar äntligen mörkret och slasket bakom oss och går mot ljusare tider. Så skaka av dig vinterpälsen för det är dags att visa både armar och anklar. Din stylist vet dessutom exakt vilka trender som gäller – ljust, luftigt, lätt och ledigt. Låt dig inspireras av våra looks och beställ din nya outfit!

Bli stylad
20190129 SeasonSwitch Him Look 3 49

Double Denim

Med linne menar vi inte linne, utan lin. Stiligt, lätt och sofistikerat. Matcha din beige linnekostym med ett par vita sneakers och du har din outfit som i en ask. Eller en Zalon-box i det här fallet.

Beställ look
Screen Shot 2019-02-14 at 12.40.45
20190129 SeasonSwitch Him Look 6

Shorts: Preppy

Får du vibbar från Kuba? Härligt! Forskning visar att man mår bra av att dagdrömma. Så vinkla skrivbordslampan mot ansiktet, slå på fläkten och dröm dig bort till karibiska breddgrader.

Beställ look
20190129 SeasonSwitch Him Look 2 44

Cargo Shorts: Pockets

Det ska vara lätt att välja outfit på morgonen. En mångsidig och trendig look den här våren är randig skjorta, tygbyxor och sneakers. Låt din stylist skapa en outfit som låter dig snooza istället för att stressa!

Beställ look
Screen Shot 2019-02-14 at 12.38.39
20190129 SeasonSwitch Him Look 1 5

Hawaii-Shirt

Vill du andas business men står inte ut med trånga och varma kläder? I vår är tunna kavajer på modet. Matcha med kamelfärgade chinos, skjorta eller T-shirt och ett par finare skor. Ta-da! Du är business ready.

Beställ look
SS Still 6 grid

Hawaiishirt + Orthopeadic Sandals

Är du ute efter något helt annat? Berätta för din stylist vad du vill ha och luta dig tillbaka medan din modeexpert skapar en outfit baserat på dina önskemål. Du bestämmer!

Bli stylad
Screen Shot 2019-02-14 at 12.42.01
200214 Men Must Haves Grid 6

Monochrome Suit

Du magst es noch legerer und findest farbige Socke für deinen Look unverzichtbar? Teile deine Wünsche mit deinem Stylisten und lass dir Outfits ganz nach deinem Geschmack nach Hause schicken.

Box bestellen

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?

Logga in