För att förbättra användarupplevelsen på Zalon använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.

Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
f-header-SE

Vårens must-haves

Test White

När koltrasten sjunger, morgnarna blir ljusare och vitsipporna blommar råder det inga tvivel om att det är vår. Skaka av dig den mörka vinterpälsen och klä dig i vårens starka färger som korall, orange och kobolt. Beställ en Zalon-box full av vårkänsla!

Bli stylad
20190129 SeasonSwitch Look 2 62

High-waisted Shorts

Förvandla din vintergarderob till vårgarderob med en trenchcoat i djärv färg. Knyt skärpet runt midjan och låt det färgglada tyget svalla bakom dig i vårbrisen. Vi rekommenderar orange, en av vårens hetaste färger.

Beställ look
20190129 SeasonSwitch Look 5 25

Linen Shorts

Hej då broddar. Hej chunky sneakers! Ju större och tjockare sula desto bättre. Och vad passar bättre än ett par bekväma sneakers för långa, ljumma vårpromenader?

Beställ look
Screen Shot 2019-02-11 at 13.05.22
20190129 SeasonSwitch Look 1 44

Checked Suits

Vårstädningen bör även gälla garderoben. Skänk bort eller återvinn det du inte använder längre och komplettera det du har kvar med en av vårens största trender – denim.

Beställ look
20190129 SeasonSwitch Look 7 2

Storblommigt

Det är inte bara vitsippor, tussilago och påskliljor som blommar i vår. Även modet står i full blom. Be din stylist om en blomsterprydd blus och plantera en blomma medan du väntar.

Beställ look
Screen Shot 2020-02-19 at 2.56.51 PM
f-mood-5

Uppdatera vårgarderoben

Lika färgglatt som en bukett tulpaner eller sobert som ett fång vitsippor? Oavsett vad du gillar hittar din stylist rätt outfit till dig. Beställ din Zalon-box idag och få en look baserat på dina önskemål.

Bli stylad
200118 Women Must Haves Grid 2

Polka Dot

Dein Frühlings-Outfit ist nicht komplett ohne Ballonärmel-Bluse? Polka-Dots magst du lieber als Blumenmuster? Teile deine Wünsche mit uns und erhalte eine Zalon Box nach deinem Geschmack.

Box bestellen

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?

Logga in