Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
200205 SeasonSwitch BG Flyer 1 43

Vårens färger och material

Test White

När vitsipporna blommar och semlorna dyker upp i kaféerna, vet du att våren inte är långt borta. Låt din personliga stylist sätta ihop en box full av vårens färg- och materialmåsten.

Bli stylad
SS20 Stills Grid 2

Monokromt

Har du en favoritfärg du inte kan få nog av? Då kan du satsa på den fullt ut i vår eftersom monokromt är helt inne. Ett trendigt val är färgen beige som gör sig extra snygg i form av en kostym.

Beställ din box
SS20 Stills Grid 9

Linne är inne

Linne är en trend som lever vidare under 2020. Frossa i linneskjortor, linnebyxor och alla typer av accessoarer med linnedetaljer. Monokromt fungerar lika bra för material som färg.

Beställ din box
200205 SeasonSwitch BG Look 3 23
SS20 Stills Grid 4

Rosa

I vår gör trendfärgen rosa entré i mannens garderob. Matcha en rosa skjorta med ett par jeans och sneakers för en ledig look. Eller bär en rosa tröja ovanpå din skjorta för en business-look.

Beställ din box
9M0A8013
SS20 Stills Grid 5

Klassiskt blå

2020:s kanske största trendfärg är klassiskt blå. Låt den genomsyra din outfit i allt från basplagg till accessoarer. Vill du vara mer subtil kan du bära den i form av ränder på en T-shirt till exempel.

Beställ din box
SS20 Stills Grid 7

Blått linne

Naturfärgat linne är en självklarhet i vår. Men eftersom blått är en av de stora färgtrenderna skulle vårgarderoben inte vara komplett utan en kombination av de två. Ett par blå linneespadrilles kanske?

Beställ din box
9M0A7810
SS20 Stills Grid 8

Vårgrön

För dig som är förtjust i färg och inte gärna bär helt monokroma outfits, rekommenderar vi en skjorta i en vårskön grön nyans. Matcha med beige chinos och ljusa skor för en naturnära look.

Beställ din box

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?

Logga in