För att förbättra användarupplevelsen på Zalon använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.

Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
m-header-de

Vinterrean är i full gång!

Test White

Vinterrean är i full gång! Kanske det är dags att ge garderoben ett lyft? Våra stylister tipsar om varma outfits för kalla dagar. Just nu får du 50 % rabatt på utvalda artiklar i din box.

Beställ rea-box
festive look 2 box

Business as usual

Att känna sig bekväm och självsäker på jobbet kan ge produktiviteten en skjuts. Speciellt under vintermånaderna då mörkret smyger sig på. Säkra en business-look med rabatt!

Beställ rea-box
festive look 5 box

Allmänt avslappnat

Du kan helt klart slappna av när du lämnar över shoppandet till din personliga modeexpert. Dags för mindre skrollande och mer soffmys. Glöm inte den varma chokladen!

Beställ rea-box
festive look 4 box

Vinterdagar på stranden

Planerar du att fly slask och kyla i vinter? Då hjälper din stylist till att hitta den perfekta outfiten oavsett destination! Med 50 % rabatt på utvalda artiklar i din box såklart.

Beställ rea-box
festive look 1 box

Komplettera garderoben

Passa på att komplettera det du har i garderoben med nya plagg under rean. Med basplagg och statement-plagg kan du kombinera outfits i det oändliga. Din stylist hjälper dig!

Beställ rea-box

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?

Logga in