För att förbättra användarupplevelsen på Zalon använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.

Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
header 30 SE@-2

Vinterrean är i full gång!

Test White

Vinterrean är i full gång! Kanske det är dags att ge garderoben ett lyft? Våra stylister tipsar om varma outfits för kalla dagar. Just nu får du 50 % rabatt på utvalda artiklar i din box.

Beställ din rea-box
view

Business as usual

Att känna sig bekväm och självsäker på jobbet kan ge produktiviteten en skjuts. Speciellt under vintermånaderna då mörkret smyger sig på. Säkra en business-look med rabatt!

Beställ rea-box
Premium Look grid 8

Pepparkaka

Goda nyheter för alla pepparkaksälskare! Brunt är en trendfärg som du garanterat hittar på vinterrean. En brun kostym är mindre formell än en svart och kan dressas upp eller ned efter behag.

Beställ rea-box
festive her look 1 grid

Ombonat

Många och mysiga fikastunder är obligatoriskt under vintern. Med snygga chelsea-boots och kappa fikar du stilfullt. Med varm tröja och sköna jeans fikar du bekvämt.

Beställ rea-box
Premium Look grid 4 (1)

Komplettera garderoben

Passa på att komplettera det du har i garderoben med nya plagg under rean. Med basplagg och statement-plagg kan du kombinera outfits i det oändliga. Din stylist hjälper dig!

Beställ rea-box

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?

Logga in