För att förbättra användarupplevelsen på Zalon använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.

Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
header 30 SE@-2

Sommarrean är i full gång!

Test White

Sommaren är här! Dags för lata dagar och avkoppling i solen. Och vad passar då bättre än att låta din personliga stylist stå för shoppingen? Luta dig tillbaka och drick något läskande medan din stylist sätter ihop en Zalon-box full av sommarfavoriter. Just nu med upp till 50 % rabatt på utvalda artiklar!

Beställ din rea-box
view

Business as usual

Att känna sig bekväm och självsäker på jobbet kan ge produktiviteten en skjuts. Speciellt under sommarmånaderna då lata dagar lockar. Säkra en business-look med rabatt!

Beställ rea-box
Premium Look grid 8

Allmänt avslappnat

Du kan helt klart slappna av när du lämnar över shoppandet till din personliga modeexpert. Dags för mindre skrollande och mer balkonghäng. Glöm inte solskyddsfaktorn!

Beställ rea-box
festive her look 1 grid

En dag på stranden

Lata dagar på stranden är obligatoriska under sommaren. Strandväska, bikini, sjal, badtofflor? Vad du än behöver hittar din stylist rätt outfit. Med rabatt på utvalda plagg såklart!

Beställ rea-box
Premium Look grid 4 (1)

Människoskådning

Ah, ljuva sommar. Den perfekta tiden att sitta på en uteservering och läppja slött på en iskaffe. I rätt outfit kan du dessutom drömma dig bort till ännu varmare breddgrader.

Beställ rea-box

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?

Logga in