Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
Modetrend 2020 män, stylad av Zalon

Här är modetrenderna 2020 för män

De påkostade kreationerna på catwalken kan vara svåra att översätta till din egen garderob. En personlig stylist kan dechiffrera trenderna åt dig och paketera dem i en outfit-box. Låt dig inspireras av modetrenderna 2020 för män och beställ din outfit-box.

PROVA ZALON

De största modetrenderna 2020

Färg är ett enkelt sätt att hålla din outfit i linje med rådande trender i år. Bland modetrenderna i vinter 2020 är rosa en av de största. Varför inte bära en rosa tröja ovanpå din skjorta på jobbet eller vid middagsbjudningen? En annan färgtrend under 2020 är monokromt. Tänk enfärgade outfits från topp till tå, helt enkelt. Kanske en outfit helt i beige? Vad gäller material är läder och transparenta material inne igen.

Modetrender 2020 herr, exempel på en outfit från Zalon

Modetrender 2020 för män

I år är det trendigt att klä sig avslappnat i oversize-plagg som löst åtsittande byxor och tröjor. Sportigt är också en genomgående modetrend i 2020:s kläder. Men det som kanske skvallrar allra mest om 2020:s avslappnade framtoning är pyjamasbyxorna. Då menar vi såklart inte att du ska gå till jobbet i din pyjamas, men att byxorna under 2020 är påtagligt inspirerade av just pyjamasbyxor – bland annat genom material som silke och design som ränder på sidorna.

På tal om byxor är även utsvängda sådana en modetrend under 2020 för män. Om du befinner dig på kontoret större delen av tiden och inte kan ta ut svängarna på grund av klädkoden, rekommenderar vi en ledig kostym. Det lediga och sportiga genomsyrar även de formellare kläderna. Så passa på att njuta av det ledigare modet även på kontoret.

Ytterligare en het modetrend 2020 för herrar är bermudashortsen. Alltså shorts där benen räcker till under knäet. Riktigt snyggt ihop med en mönstrad, kortärmad skjorta på sommaren.

Beställ modetrender 2020 herr
Exempel på modetrender 2020 män, en outfit stylad av Zalon

Färgtrender för 2020:s kläder

Vad gäller färgtrender för 2020:s kläder är monokromt, rosa och pistasch helt inne. Varför inte prova en bowlingskjorta i trendfärgerna? Detta tvåfärgade trendplagg kommer från bowlingbanan och har kort ärm och platt krage. Skjortan har inte alltid haft ett rykte som fashionabel, men i år får den sina 15 minutes of fame. Din stylist vet hur du bäst stylar bowlingskjortan för en snygg sommaroutfit.

Färgtrenderna för 2020:s kläder är det du färgar själv. Det handlar alltså om batik, där tyget får sitt mönster av att man knyter ihop det och doppar det i olika färger. Den här typen av mönster var mycket populärt under 90-talet och är tillbaka för att återigen göra succé. Bär batikmönstret som modetrend vinter 2020 på varma tröjor eller på T-shirts under de varmare sommarmånaderna.

Beställ modetrender 2020 herr

Beställ modetrender 2020 för herrar

Gillar du att hålla din garderob uppdaterad med de senaste trenderna, men kan tänka dig roligare saker än att shoppa? Låt en personlig stylist ta över ditt shoppande så behöver du inte skrolla dig igenom massor av sidor eller gå i butiker på stan. För att sätta igång fyller du i din stilprofil och anger dina preferenser som budget, färger och material. Din stylist skapar sedan en till två outfits baserat på modetrenderna 2020 för män. Därefter får du se en förhandsgranskning av dina outfits, som du också kan ge feedback på. Din stylist gör eventuella justeringar och skickar sedan dina outfits till dig så att du kan prova dem hemma i lugn och ro. Du behåller det du gillar och kan enkelt skicka tillbaka resten.