Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
Modetrender 2020 för damer, stylade av Zalon

Här är modetrenderna för 2020

Under 2020 gör många klassiska stilar comeback. Tropiska mönster, prickigt och hotpants är bara några av årets modetrender 2020 för damer. Låt en stylist kombinera det senaste och basics till moderiktiga outfits att bära till festen, jobbet och till vardags.

PROVA ZALON

De största modetrenderna 2020

Oavsett om du tycker att trender är bökiga att följa, eller om du googlar “modetrender 2020 dam” redan ett år i förväg, kan en personlig stylist vara till stor hjälp. Att ha en egen modeexpert till hands som sätter ihop trendsäkra outfits, sparar inte bara tid utan låter dig även prova nya plagg som du annars kanske inte hade hittat.

Så fungerar det
Modetrender för damer 2020, exempel på en outfit av Zalon

Modetrender 2020

Många retroplagg gör comeback under 2020. Ett av dem är västen. Kombinera den med kostym eller addera den som ett extra lager ovanpå dina kläder. Shortsen är också tillbaka som modetrend för 2020:s damer. Tänk bermudashorts och hotpants. Vi föreslår strumpbyxor under de kallare dagarna, för just shortsen är en av modetrenderna även under vintern 2020. Om shorts under kalla dagar inte är din grej, går det lika bra att satsa på maxiklänning. Den är fortfarande inne och kombineras bäst med stövlar eller boots. En annan av modetrenderna vintern 2020 för damer är puffärmen. Så var inte rädd för stora axlar och bohemiska silhuetter. Ytterligare ett trendriktigt plagg under 2020 är braletten. Den kombineras bäst ihop med hög midja och kavaj.

Om du gillar färgglatt är det dags att jubla, för plagg i färgstarkt läder, eller läderimitat om du föredrar, är på modet igen. Tänk byxor, kjolar och kappor. Även plagg gjorda av denim är en modetrend under 2020. Bär gärna denim på denim, till exempel jeansskjorta och jeans eller jeansskjorta och jeansjacka. När vi ändå pratar retro får vi inte glömma kragen. Kragen är tillbaka och den är inte rädd för att ta plats. Allt från stort slag till discokrage syns på kläder i år.

Beställ modetrender 2020
Exempel på modetrender för damer 2020, en outfit stylad av Zalon

Mönster- och färgtrender för 2020:s kläder

Det ljuva 60-talet är tillbaka med sina psykedeliska tryck och oversize-blommor. Och på tal om flora kan den som gillar en mer exotiska sådan glädja sig åt att djungelmönster och tropiska mönster är heta igen. Men årets kanske hetaste trend är prickigt. Tänk prickiga toppar, klänningar och kjolar. De får gärna vara transparenta och av chiffong eller tyll.

Färgtrender för år 2020:s kläder är pistasch. Din outfit får gärna vara unison, alltså bestå helt och hållet av pistaschfärgade plagg. En unison look förlänger dessutom din silhuett. Om ljusgrönt inte är din grej satsar du kanske på en annan av årets trendfärger – guld. Klänningar i guld, toppar med guldmönster, guldskor, guldväskor, guldpaljetter… möjligheterna är oändliga. Sist men inte minst är neon på modet igen, så dra dig inte för att sticka ut och ta plats.

Beställ modetrender 2020

Modetrender 2020 dam – personlig styling i en box

Oavsett om du vill uppdatera din garderob med modetrenderna 2020 för damer eller om du bara behöver nya inslag i din stil, hjälper en personlig stylist dig att sätta ihop en outfit. Allt du behöver göra för att sätta igång är att svara på ett antal frågor om din stil och att ange din budget. Du kan också be efter specifika plagg eller stilar, till exempel modetrender för vintern 2020. Därefter sätter din stylist ihop en eller två outfits med modetrender och färgtrender för 2020, som skickas till dig i en box. Du provar hemma i lugn och ro. Behåll dina favoriter och skicka tillbaka resten.