Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
Zalon by Zalando, mode för alla åldrar

MODE FÖR KVINNOR I ALLA ÅLDRAR

En professionell stylist skapar outfits till dig som du provar hemma i lugn och ro. Behåll dina favoriter och skicka tillbaka resten. Vi står för frakt- och returkostnaderna.

Upptäck Zalon

Vi hjälper dig att se bra ut oavsett tillfälle

Älskar du att shoppa men vet inte riktigt vad som passar dig? Vill du se bra ut men tycker inte om shopping? Eller kanske du helt enkelt inte har tid att shoppa? Få outfits skräddarsydda efter dina önskemål genom att anlita en av våra stylister. Din personliga stylist skapar en look som passar dina önskemål, din budget och din stil.

Så fungerar det

Mode för kvinnor i alla åldrar

Mode för kvinnor över 40, Zalon by Zalando

Mode för kvinnor över 40

Klassiska plagg och tidlösa silhuetter gör sig vackert på kvinnor över 40. Låt din personliga stylist plocka fram det vackra i dig. Alltid på dina villkor.

TA REDA PÅ MER
Mode för kvinnor över 50, Zalon by Zalando

Mode för kvinnor över 50

Vilka plagg behöver en kvinna över 50 i sin garderob? Kvalitet och bra material kan vara klokt att investera i. Vi ger dig tips som kan hjälpa dig när du shoppar.

TA REDA PÅ MER
Mode för kvinnor över 60, Zalon by Zalando

Mode för kvinnor över 60

Bara för att åldern stiger behöver inte stilnivån sjunka. Mode för kvinnor över 60 kan vara precis lika trendigt och iögonfallande som i alla andra åldrar.

TA REDA PÅ MER

Så fungerar personlig styling

Du skapar en stilprofil genom att svara på ett antal frågor om din stil. Du anger också din budget, dina storlekar och önskemål. Därefter kan din stylist börja arbeta med din outfit. Så fort den är färdig får du en digital förhandsgranskning som du kan ge feedback på. Din stylist gör eventuella ändringar av innehållet innan din Zalon-box skickas till dig. Därefter provar du dina plagg hemma i lugn och ro. Behåll dina favoriter och skicka tillbaka resten. Vi står för frakt- och returkostnaderna.