Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
Smile_sunglasses_Isadora_Oost

Isabell, livscoach från Göteborg

När vi frågar Isabell hur modemedveten hon är svarar hon att hon gärna skulle gå i T-shirt och jeans varje dag. Men som livscoach behöver hon se professionell ut. Därför passar Zalon henne perfekt.

Hur modemedveten är du?

“Inte alls faktiskt. Jag är ett stort fan av basics. Om jag kunde skulle jag gå i vit T-shirt och jeans varje dag. Provar jag något annorlunda känner jag mig ofta utklädd.”

Definierar du din personlighet baserat på din klädstil?

“Snarare tvärtom. Jag gillar enkelt och det reflekteras även i mina klädval. En topp, ett par jeans och blygsamma färger utgör min look. När jag vill variera min outfit lämnar jag en extra knapp oknäppt eller bär en klänning öppen som en kimono, det ger en spännande effekt. ”

Vad jobbar du med?

“Jag är livscoach och försöker inspirera människor som känner att något saknas i deras liv. Jag motiverar dem att uppfylla sina drömmar.” Isabell öppnar sin Macbook och visar oss sin hemsida. “Folk kan läsa om min historia här. Jag började med att jobba inom marknadsföring men efter att jag gick i väggen valde jag att gå den spirituella vägen.”

Say_cheese_Isadora_Terrace


"Min stylist har gett mig helt nya perspektiv på min egen stil. Det är riktigt häftigt."Beställ Zalon-box

Hur var det att bli stylad?

“Det var rätt galet faktiskt!" Isabell stryker handen över sina mörkblå byxor med ljust hawaiimotiv. "Jag hade aldrig valt det här själv. Som jag nämnde tidigare gillar jag diskret och blygsamt men jag är jätteglad för de här byxorna! Min stylist gav mig även den här röda T-shirten och ett par Vans som gör outfiten helt perfekt. Den är lite fräck och det gillar jag faktiskt!”

Skulle du vilja bli stylad igen?

“Absolut! Min stylist har som sagt gett mig helt nya perspektiv på min egen stil. 'Måste det alltid vara en klassisk look?', 'Kan jag använda något annat än en blus?'. Det är så roligt att få en hel låda med kläder och att packa upp den. Det känns som julafton.”

Vad var din största upptäckt?

“Zalandos enorma utbud. Min stylist valde ut jättefina plagg från märken jag aldrig hört talas om förut.”

Zen_Isa

Vill du också få nya perspektiv på din stil?

Låt dig överraskas med plagg du inte vanligtvis själv skulle välja. Skapa en stilprofil, svara på några frågor om vad du gillar och luta dig tillbaka medan din stylist sätter ihop en outfit till dig.

Bli stylad