Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
Business-outfits för damer

Business-outfits för damer

Business-outfits kan ofta kännas stela och opersonliga. Men faktum är att du kan blanda din personliga stil med en business-stil och se professionell ut samtidigt som din egen personlighet skiner igenom.

Upptäck Zalon

Beställ din business-outfit för damer med hjälp av en personlig stylist

Business-outfits för damer finns i många varianter. Business casual för kvinnor är vanligt i Sverige och innebär en professionell men avslappnad look. Smart casual för kvinnor innebär ofta en ännu mer avslappnad stil, till exempel jeans. Oavsett om din arbetsplats kräver det eller om du helt enkelt gillar kontorskläder som kvinna, går det alltid att kombinera med din egen personlighet. Men vad väljer man för jobbkläder på kontoret? Ta en titt på våra outfits nedan och låt dig inspireras!

Så fungerar det
En klassisk business-outfit skapad av en Zalonstylist

Klassisk business - kvinna med pondus

Kräver ditt arbete mer konservativa jobbkläder på kontoret? Då är det en bra idé att satsa på sobra färger och accessoarer. Kontorsklänning i ljusgrått och ett par svarta pumps ger dig en professionell framtoning. Accessoarer som matchar i färg och som rundar av din outfit gör att du genast ser stilsäker ut.

Beställ din business-outfit
Business Outfit Semi-Formal

Semi-formal office wear dam

Om din arbetsgivare eller du föredrar semiformella business-kläder för damer, kan du vinka hej då till sneakers och jeans. Investera istället i en snygg kostym. Variera blus, skor och accessoarer som läppstift, scarves eller örhängen för en ombytlig look. För en mer personlig touch på dina jobbkläder på kontoret kan du bära en väska som speglar din personlighet – lekfull, stilren, färgglad? Du bestämmer!

Beställ din business-outfit
En outfit av Zalon, som passar det kreativa yrket

Business-kläder för den kreativa kvinnan

Jobbar du på byrå? Är du designer? Arbetar du kreativt i ett startupföretag? Då är klassisk business eller business casual kanske inte första prio. Dina business-kläder får istället gärna reflektera din kreativa ådra. Skjorta, snygga kostymbyxor i jersey och sneakers är en bekväm kombo att kreera i. Men låt det inte se för avslappnat ut. Addera en kavaj eller knyt en snygg scarf om halsen för en mer professionell look.

Beställ din business-outfit
En outfit i business casual-anda, stylad av Zalon

Business casual för damer

Kräver ditt arbete business casual är reglerna för arbetskläder inte lika strikta som klassisk business. Här får du gärna bära sneakers. Men för att inte se för avslappnad ut kan du satsa på stilfulla kombinationer som kontrasterande eller återkommande färger. Till exempel får färgen på dina sneakers gärna gå igen i din blus. På så vis ser din outfit genomtänkt ut.

Beställ din business-outfit

Hitta snygga business-kläder för damer hos Zalon

Det är ofta svårt att hitta tid utanför jobbet till att göra research inom det senaste business-modet. Och det är ofta ännu svårare att hitta tiden till att shoppa och leta efter det senaste modet i butiker och online. Dessutom krävs att ha koll på regler för arbetskläder och business. Med en personlig stylist kan du lämna dina klädbestyr bakom dig.

Du svarar på ett antal frågor om din stil, smak och budget och får en förhandsgranskning av din nya outfit innan den skickas till dig. Ladda gärna upp bilder på dig själv och berätta vem du är, så att din stylist kan ge din business-outfit din personliga prägel. Din personliga stylist handplockar sedan snygga business-kläder för damer från Zalandos utbud, och sätter sedan ihop färdiga outfits till dig som du kan prova hemma.