Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej
Business casual-outfits herr med Zalon

Dress for success

Affärslunch, möten med klienter och AW med kollegorna. Med så mycket business är det lätt att fastna i opersonliga och monotona outfits. Men faktum är att även business-outfits kan varieras i stor grad och göras personliga. Låt din stylist visa vägen till den perfekta kontorslooken.

Bli stylad

Business casual och klassisk business för herrar

Trots att klädkoder för business är mindre vanligt idag spelar kläder fortfarande en stor roll. En väl genomtänkt outfit är till exempel extra viktig inom business eller andra yrken där du träffar klienter och kunder. Varför inte ta hjälp av en personlig stylist för din nästa outfit?

Så fungerar det
Klassisk business för män

Klassisk business för män

Klädkoder varierar mellan företag och mellan branscher. Vissa företag har ingen klädkod alls medan andra företag förväntar sig kostym och slips. Klassiska business-kläder för herrar är kostym, skjorta och välpolerade business-skor. För en mer personlig look kan du variera färgerna på jacka och byxor eller använda accessoarer som sticker ut och visar din personlighet.

Beställ business-box
Smart casual för män

Smart casual för män

Vilka kontorskläder väljer man när klädkoden är smart casual? Svaret är enkelt - egentligen vad som helst så länge det ser välvårdat och professionellt ut. Du får gärna ha jeans eller sneakers men se till att jeansen är hela och att dina sneakers är rena och fräscha. Bär gärna kavaj för ett ännu mer professionellt intryck. Med klädkoden smart casual är det alltså enkelt att sätta sin egen prägel på sin outfit.

Beställ business-box
Business casual för män

Business casual för män

Vad innebär klädkoden business casual? I korthet är det en stilfull men inte nödvändigtvis formell look. Helt enkelt en mer avslappnad variant på klassisk business. Du får gärna ha kostym eller chinos med kavaj. Undvik jeans och alldagliga skor. Se till att behålla ett riktigt par business-skor på fötterna. Sneakers hör snarare smart casual till.

Beställ business-box

Klädkod business – vilken klädkod är vanligast?

En av de vanligaste business-looksen i Sverige för män är business casual. Att skapa den rätta outfiten i business casual-anda är däremot inte så enkelt. Vad är för informellt och när blir det för formellt? Om du är osäker på hur du bäst skapar en outfit a la business casual herr, kan du enkelt ta hjälp av din personliga stylist hos Zalon.

Klädkoden smart casual, fungerar för män som jobbar på arbetsplatser som har anammat en mer informell anda. Fokus ligger på att se informell men ändå välvårdad och professionell ut. Det kan innefatta jeans eller chinos, sneakers eller business-skor, kavaj, tröja eller skjorta.

Beställ dina business-kläder för herrar med hjälp av en personlig stylist

Det finns många varianter av kontorskläder för män. Men söker man på internet finns det många olika åsikter och råd. Alltså är det inte alltid lätt att tolka klädkoderna. När du väl har listat ut vad det är du behöver måste du också hitta rätt plagg. Det innebär mycket letande i butiker eller skrollande sida upp och sida ner.

Hos Zalon får du en egen modeexpert som sköter letandet och shoppandet åt dig. Det enda du behöver göra för att sätta igång är att svara på ett antal frågor om din stil. Därefter skapar din stylist en eller två outfits baserat på dina önskemål, som till exempel kan vara: kontorskläder man. Så fort din outfit är färdig skickas den hem till dig. Du provar hemma i lugn och ro. Behåll dina favoriter och skicka tillbaka resten.