För att förbättra användarupplevelsen på Zalon använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.

Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej

Hur fungerar Zalon by Zalando?

Zalon by Zalando är din personliga styling online. Oavsett om du vill klä dig snyggt på jobbet, är bjuden på bröllop eller vill se bra ut på fritiden skapar din stylist rätt look för dig. Din outfit levereras till din adress i en Zalon-box. Du provar din outfit hemma i lugn och ro och betalar bara för det du vill behålla. Enkelt!

Hur fungerar Zalon by Zalando?

Så enkelt är det

Har du svårt att välja outfit på morgonen? Är du bjuden på festligheter och vet inte vad du ska ha på dig? Eller vill du bara ha nya inslag i din stil? Då är Zalon by Zalando rätt för dig. Våra stylister ger dig stilråd och sätter ihop en personlig Zalon-box till dig. I din box hittar du en eller två outfits baserade på dina önskemål.

Se exempel på outfits
Outfits efter dina önskemål

Outfits efter dina önskemål

Du börjar med att välja stilar du gillar. Sedan väljer du favoritmärken, färger och passform. Därefter anger du dina storlekar. Beställer du en box för ett speciellt tillfälle? Kanske en middagsbjudning? Berätta det för din stylist och ladda gärna upp bilder på dig själv om du vill. Du kan också ladda upp bilder på stilar du gillar.

Skapa din stilprofil
Personlig styling utan krångel

Personlig styling utan krångel

Du matchas med den stylist som passar dina önskemål och din stil bäst. Din stylist skapar en outfit med hjälp av Zalandos sortiment. Efter att du fått se en digital förhandsgranskning skickas din Zalon-box. Att bli stylad kostar ingenting.

Maximal stil - minimal ansträngning

Maximal stil – minimal ansträngning

Så fort din Zalon-box dyker upp är det dags att prova din nya outfit.Fick du något du inte tyckte om? Hade du velat ha något i en annan färg eller storlek? Då är det bara att returnera dina plagg, helt gratis. Och det kanske bästa av allt – du behöver inte ens gå hemifrån! Inga fulla butiker, inget överväldigande utbud. Din stylist sköter allt.

Skapa din stilprofil

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?

Logga in