Är du redan kund?

Du kan logga in med ditt Zalon-konto

Ja
Nej

Hur fungerar Zalon by Zalando?

Zalon by Zalando erbjuder personlig styling online. Din stylist väljer från Zalandos utbud och skapar en eller två outfits baserat på dina önskemål. Du provar hemma i lugn och ro. Behåll dina favoriter och skicka tillbaka resten.

Hur fungerar Zalon by Zalando?

Så går det till

Har du svårt att välja outfit på morgonen? Med färdiga outfits från Zalon by Zalando i garderoben, kan du snooza istället för att stressa. Innan din box skickas får du alltid se en förhandsgranskning av din outfit. Om du ser något du inte gillar byter din stylist ut det innan boxen skickas till dig.

Se exempel på outfits
Outfits efter dina önskemål

Stil på dina villkor

Din stylist skapar outfits baserade på dina önskemål. I din stilprofil anger du allt från dina storlekar till vad du är villig att betala för varje typ av plagg. Du kan också ladda upp bilder på dig själv eller på stilar du gillar. Det ger din stylist en ännu bättre bild av vem du är och vad du tycker om.

Skapa din stilprofil
Personlig styling utan krångel

Inget krångel

Efter att du har provat din outfit hemma i lugn och ro, bestämmer du dig för vad du vill behålla. Resten kan du skicka tillbaka till oss. Vi står för frakt- och returkostnaderna. Vill du ha ett plagg i en annan storlek eller färg? Din stylist hjälper dig att göra en efterbeställning.

Maximal stil - minimal ansträngning

Så mycket kostar det

För varje box du beställer tillkommer en serviceavgift på 99 kr. Om du behåller minst en artikel från en box, bjuder vi på stylingavgiften för den boxen. Vi står alltid för frakt- och returkostnaderna. Sätt igång och skapa din stilprofil. Med ett utbud på över 300 000 artiklar från 2 000 märken, tror vi att det finns något för alla.

Skapa din stilprofil

Sätt igång!

Berätta för din stylist vad du vill ha.

Redan Zalon-kund?